2015. március 18., szerda

Hírek

Sziasztok!

Mára ígértem a Harry-s történetet illetően a híreket, így hát itt is vagyok! :) Ahelyett azonban, hogy fölöslegesen szaporítanám a szót, vágjunk bele a lecsóba!
Mint azt tudhatjátok, - de, ha nem, ideje megtudnotok - hogy az egyik legjobb barátnőm vezeti a Bessiam is fake című blogot (korábban  Diary of  Larissa and Liam és Baby Project), kivel úgy döntöttünk, izgalmas lenne, ha a történet kapna egy testvérsztorit, így a blog Chloe, Bessie legjobb barátnőjének történetét dolgozná fel az eredeti sztori eseményeivel párhuzamosan. Az ötlet lényege nem csak a lányok barátságának mélyebb bemutatása, de több szerepet kapnának olyan szereplők is, kik esetleg a Bessiamben  nem kerültek reflektorfénybe.
Tudjuk, hogy az ötlet nem teljesen hétköznapi, de remélem, hogy mind a két különálló, mégis kapcsolódó történet elnyeri majd a tetszéseteket! :)
A  sztorit  illetően még szeretném elmondani, hogy a címe Carry is real, az első résszel pedig a hétvégén, nagyjából a Bessiammel egy időben  fogok érkezni. Drukkoljatok, hogy addigra befejezzem!
Ezzel a hírrel kívánok nektek jó éjszakát!

.xx

C.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése